Медийни Партньори

kanal30logo

Канал 3

Телевизия

Канал 3 представя всички новини от България и света. Тук могат да се намерят последните новини, видео репортажи, интервюта и коментари по всички актуални теми.

skat-logo

СКАТ

Телевизия

Национална телевизия СКАТ създава и излъчва документални филми за българаската история, традиции, култура и изкуство. Продуцира музикални клипове, които пресъздават българската душевност и бит. Телевизия СКАТ излъчва и широка гама от развлекателни, образователни и публицистични ...

stroitel-logo

Строител

Вестник

Вестник „Строител” е официалното издание на Камарата на строителите в България. За първи път излиза през месец април 2009 година, в обем от 24 страници, за да прерасне по-късно в 32 страничен, а след това и в 40 страничен седмичник. Изданието цели да улови проблемите, съвременните тенденции и предизвикателства, касаещи строителния бранш в България, а и в Света.

logo infrabild 2019

Инфрабилд

Списание

Строително списание за инфраструктурно строителство е специализирано периодично списание за професионалната аудитория в България. В него се публикуват новости и информация за материали, машини, оборудване, технологии и апаратура, използвани в инфраструктурното строителство. Изданието представя и различни инженерингови проекти, решения и възможности за реализация в инфраструктурния сектор.