Най-голямата конференция на Балканите

Регионалният конгрес на IRF Европа и централна Азия и XVIIта Национална конференция по транспортна инфраструктура е най – елитното и мащабно събитие в Европа за годината.

За първи път International Road Federation избира България за провеждане на свое събитие. Конгреса ще бъде ведно със XVIIта Национална конференция по транспортна инфраструктура и ще бъде посветен на дискусии и анализи за бъдещето на мобилността и инфраструктурата.

Събитията ще се проведат в конгресния център на Пловдивския панаир по време на Международния технически панаир. По време на четирите дни на Конференция се очакват над 1500 делегата от целия свят, над 200 лектора разделени в 24 тематични направления и над 20 000 посетителя на изложбената част на Конференцията. Това събитие ще обхване широк спектър от критични въпроси в сектора. Експерти и водещи експерти ще предложат задълбочени анализи в различни теми, като интегрирането на изкуствения интелект в инфраструктурата, управлението на интелигентните транспортни системи, пътната безопасност и развитието на зелени и устойчиви технологии.

Освен това стратегическите дискусии ще обхванат финансови модели, съсредоточени върху таксите за ползване на пътища и възможностите за финансирането на транспортната инфраструктура. Очаква се този конгрес да бъде гореща точка за създаване на контакти на най – високо ниво и обмен на знания с цел постигане на зелени, безопасни, интелигентни и устойчиви пътища и системи за мобилност за региона.

Организатори

Избери валута